Rreth faqes sonë 
www.alb-nurse.info

Ketu do te gjeni te dhena mbi shkencat infermierore dhe profesionin human te infermierit. Botimet me te fundit, kataloge dhe informacione te nevojshme per te kuptuar rolin e infermierit ne shendetin publik, parandalimin e semundjeve, edukimin shendetesor, problematikat e kohes dhe mundesite per te bere ndryshimet e duhura duke gjetur zgjidhje te mençura ne bashkepunim me te gjithe aktoret e mundshmem qe ofrojne mbeshtetje dhe dashamiresi per perspektiven e ketij profesioni kryesisht ne vendin tone por edhe ne bote.
  1. SHQIPERIA
    Shqiperia eshte vendi yne ku kemi lindur, e bukur, e ngrohte, me diell, e dashur. Shqiptaret jane njerez qe e perbejne ate. Nje popullsi e shendetshme, nje shtet i forte, nje shtet i fuqishem, nje shtet me infermiere te zote qe kujdesen per vendasit, familjet, komunitetin, popullaten shqiptare, keshtu e duam ne Shqiperine.
Infermieria SOT
Infermieria shqiptare po peson ndryshime te rendesishme. Profesioni yne eshte shnderruar ne nje nga zanatet me te kerkuara ne vend, por tashme edhe kudo ne bote. Per te rritur cilesine e shebimeve mjekesore kerkohet staf i pergatitur, i afte dhe i gatshem per te perballuar situata nga me te ndyshmet. Kujdesjet e ofruara ne sherbimin paresor, spitale, klinika, azile, etj, po fokusohen ne performancen tekniko-profesiinale, aftesite komunikuese dhe etiken profesionale te nje niveli europian.