​​
INFERMIERIA SHQIPTARE
KATALOGU I LIBRAVE PER INFERMIERE  I GJENI TEK LIBRI UNIVERSITAR TIRANE  per me teper kliko ne
https://www.facebook.com/pg/albnurse1/shop/?ref=page_internal

 1. shendet, femije, kujdes, infermier, semundje, edukim shendetsor, prinder, higjiene
  Infermieri në Pediatri
  Shkencat Infermierore
  Ky libër profesional përmban të dhëna të rëndësishme mbi sëmundjet dhe kujdesin infermier në Pediatri.
 2. semundje te brendshme infermier kujdesje proces infermier edukimim shendetsor
  Infermieri në Sëmundje të Brendshme
  Shkencat Infermierore
  Ky libër i veçantë tepër brilant është strukturuar sipas një modeli të menduar mirë për të realizuar Proçesin e Kujdesjeve infermierore në specialitetin e Sëmundjeve të Brendshme
 3. nene, femije, shtatzani, barre, kujdes, lindje, edukim shendetesor, kontracepsion, planifikim familjar, edukate seksuale, parandalim
  Infermieri në Obstetrikë Gjinekologji dhe Shëndet Riprodhues
  Shkencat Infermierore
  Kujdesi Infermier për Shëndetin Riprodhues dhe atë të gruas shtatzanë për shkruen me mjeshtëri në këtë perlë të Koleksionit të Shkencave Infermierore.
 4. infermier, semundje infektive, kujdes, parandalim, higjiene, semundje, vaksinim, depistim, izolim, dezinfektim, perhapje
  Infermieri në Sëmundje Infektive
  Shkencat Infermierore
  Kujdesjet infermierore në Sëmundjet Infektive dhe parandalimi i sëmundjeve ngjitëse paraqiten më së miri në këtë libër interesant.
 5. profesion, infermier, njeri, pacient, shendet, semundje, higjiene, etike, komunikim, jete, vdekje, diagnoza infermierore, proçes infermier, bashkepunim, marreveshje, klient, shenja jetesore, perkujdesje, teori infermierore, nevoja humane, empati, vemendje, dhemsuri, distance, komunitet, shendet publik, ligj, teori, praktike
  Infermieristikë e Përgjithshme dhe Klinike
  Shkencat Infermierore
  Bazat e Infermieristikës janë paraqitur në mënyrë ekselente dhe tepër të thjeshta për tu kuptuar në mënyrë që infermierët të njihen me profesionin e tyre të dashur, të vështirë, tepër human dhe të pa zëvendësueshëm.
 6. Shkencat Infermierore, Infermier, Pacient, Kujdes, Shëndet, Sëmundje, Komunikimim, Etikë, Higjienë, Protokolle, Diagnoza Infermierore, Teknika, Materiale, Asistencë pranë mjekut, Analiza, Ekzaminime, Aftësi, Praktikë, Edukim shëndetësor
  Formimi profesional Praktikat Infermierore Protokollet e Kujdesit Infermier
  Shkencat Infermierore
  Ky libër është një thesar i Katalogut të Shkencave Infermierore pasi në të do të zbuloni të dhëna të rëndësishme mbi Formimin profesional, Praktikat Infermierore dhe Protokollet e Kujdesit Infermier. Aftësimi klinik realizohet në bazë të udhëzimeve të dhëna në këtë libër.